ROMA SRUŠILA MILANOVE SNOVE ZA 10 MINUTA! Pirova pobeda Liverpula (FOTO)
Slavlje fudbalera Rome, Foto: EPA/FABIO FRUSTACI

LIGA EVROPE

ROMA SRUŠILA MILANOVE SNOVE ZA 10 MINUTA! Pirova pobeda Liverpula (FOTO)

Remi Vest Hema i Bajer Leverkuzena

Objavljeno:
Veljko Petrović

Fudbaleri Rome pobedili su Milan u revanšu četvrtfinala Lige Evrope sa 2:1 na Olimpiku i tako potvrdili plasman u polufinale posle 1:0 u gradu mode.

Rimljani su slavili golovima Đanluke Manćinija u 12. i Paula Dibale u 22. minutu. Utešni pogodak upisao je Mateo Gabije u 85. minutu.

Mile Svilar odigrao je ceo meč. Domaćin je od 31. minuta imao igrača manje na terenu jer je desni bek Zeki Čelik dobio direktan crveni karton u 31. minutu.

Pirovu pobedu ostvario je Liverpul u Bergamu pošto je savladao Atalantu sa 1:0 golom Mohameda Salaha u sedmom minutu iz penala.

Prvi susret je završen 3:0 u korist "Boginje provincije." Isti slučaj je sa Vest Hemom koji nije anulirao 2:0 iz Leverkzena.

""Čekićari" su poveli u 13. minutu preko Majkla Antonija, a izjednačio je Žeremi Frimpong u 89. minutu.

Poslednji učesnik polufinala je Olimpik Marsej koji je posle penala na Velodromu eliminisao Benfiku. Slavio je francuski tim rezultatom 1:0 i tako anulirao prednost portugalskog velikana, a potom odneo pobedu i u penalticima.

Bonus video:

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.